×

ظاهری جذاب و طعمی عالی
آموزش پخت پلو مخلوط گوشت و مرغ ریش ریش شده مجلسی

  • کد نوشته: 1308
  • پلو مخلوط گوشت و مرغ غذایی است که نه تنها طعم و عطر دلپذیری دارد، بلکه بدلیل استفاده از مواد مختلف، سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها است. گوشت و مرغ منابعی غنی از پروتئین هستند که به ساختن و تعمیر بافت‌های بدن کمک می‌کنند. گردو منبع خوبی از چربی‌های مفید و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که برای سلامت قلب و عروق مفیدند. زرشک با داشتن ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
    آموزش پخت پلو مخلوط گوشت و مرغ ریش ریش شده مجلسی
  • آموزش پخت پلو مخلوط گوشت و مرغ ریش ریش شده مجلسی / پلو مخلوط گوشت و مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و مجلسی است که با ترکیب گوشت قلقلی و مرغ ریش شده تهیه می‌شود. اگر یک وعده مرغ از شب قبل مانده و یا می‌خواهید غذایی جدید و متنوع درست کنید، پلو مخلوط گوشت و مرغ گزینه‌ای عالی است. می‌توانید برای تزیین، کمی گردو و زرشک سرخ کرده را روی برنج بریزید تا ظاهری جذاب و طعمی عالی به غذای خود ببخشید. برای تهیه این غذا از تکه‌های مختلف مرغ مانند سینه، ران یا پهلو استفاده کنید. امروز قرار است با آموزش تهیه این پلو مخلوط خوشمزه در خدمت شما باشیم.

    مواد لازم

    • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
    • ۱ عدد سینه مرغ
    • ۳ عدد پیاز
    • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
    • ۱/۲ پیمانه گردو
    • ۳ پیمانه برنج
    • زعفران به مقدار لازم
    • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

    طرز تهیه پلو مخلوط گوشت و مرغ

    مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

    ابتدا سینه مرغ را به همراه کمی ادویه و نمک و یک پیاز چهار قاچ‌شده و زعفران در قابلمه بریزید. آب جوش روی مواد ریخته و بگذارید تا مرغ کاملاً پخته شود. پس از پخت، مرغ را ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید. از آب مرغ می‌توانید برای تهیه سوپ استفاده کنید.

    مرحله دوم: تفت دادن مرغ

    برنج را روی حرارت بپزید و پس از نرم شدن، آبکش کرده و دم بگذارید. در پایان پخت، کمی کره یا روغن روی برنج بریزید. یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس مرغ ریش شده را به همراه کمی زعفران به تابه اضافه کنید و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.

    مرحله سوم: تهیه گوشت قلقلی

    یک پیاز دیگر را رنده کرده و با گوشت و ادویه‌ها مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی آرد نخودچی اضافه کرده و خوب ورز دهید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در سینی قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده و قلقلی‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

    مرحله چهارم: تهیه پلو مخلوط نهایی

    زرشک را با یک قاشق چای‌خوری شکر در تابه تفت دهید تا پف کند و سپس گردوها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. زمانی که برنج دم کشید، مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و در دیس بکشید. مرغ، گوشت قلقلی و زرشک را روی برنج قرار داده و با لذت میل کنید.

    نکات کلیدی برای تهیه پلو مخلوط گوشت و مرغ

    • مواد را می‌توانید داخل برنج بریزید و با برنج دم کنید.
    • جهت تزیین، از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
    • از ادویه‌ پلویی برای ایجاد طعمی پیچیده‌تر در برنج بهره ببرید.
    • برنج را به صورت کته نیز می‌توانید دم کنید و در دیس بکشید.

    فوائد و مزایای غذایی پلو مخلوط گوشت و مرغ

    پلو مخلوط گوشت و مرغ غذایی است که نه تنها طعم و عطر دلپذیری دارد، بلکه بدلیل استفاده از مواد مختلف، سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها است. گوشت و مرغ منابعی غنی از پروتئین هستند که به ساختن و تعمیر بافت‌های بدن کمک می‌کنند. گردو منبع خوبی از چربی‌های مفید و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که برای سلامت قلب و عروق مفیدند. زرشک با داشتن ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. در نهایت، مصرف این غذا می‌تواند یک وعده کامل و مقوی برای بدنتان باشد که انرژی لازم را به شما می‌دهد.

    منبع: پارسی دی
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *